Café Sport - gezelligheid voor jong en oud!

Tegenover de kerk, in de oude dorpskern van het idyllische dorpje Eys, kan men bij Café Sport terecht voor een ouderwets potje vertier. Al meer dan 35 jaar bieden Miriam en Leo Seroo een gezellige ambiance voor alle leeftijdscategorieën en herbergen ze tal van verenigingen.
Schutterij Sint Sebastianus heeft daarbij Café Sport als ‘schutterslokaal’. De ingelijste fotocollages aan de wand geven een schitterende samenvatting van heel veel jaren Café Sport weer en doet vermoeden dat er door de jaren heel wat mooie herinneringen verzameld zijn.

Op regelmatige basis kan men in het café genieten van live-optredens, tentoonstellingen, voetbalwedstrijden op groot scherm en tal van spontane activiteiten.
Daarnaast is er gelegenheid tot poolbiljart, darts, tafelvoetbal, tafeltennis of een ouderwets potje kaarten.

Café Sport is daarbij voor wandelaars die op zondagmiddag het prachtige Heuvelland verkend hebben, de ideale ‘pleisterplaats’ om even op krachten te komen.

De zaal achter het café kan op aanvraag worden gereserveerd voor feesten, vergaderingen, spellen avonden, communiefeesten en koffietafels, aangepast aan de wensen van de klant.

Kortom, Café Sport, een vaste waarde in het schitterende Heuvelland en een gezellige haven voor jong en oud.

Evenementen overzicht

Verenigingsevenementen

Agenda café Sport

Like en deel onze website